Del denne siden

AKTIVITETER I PRESTMOEN

Fra april til oktober er det fellessamling i Prestmoen på tirsdager kl 19.00 og lørdager kl.12.00 (med unntak av juli, da er det sommerferie). På disse dagene er alle velkommen til trivelige hundeaktiviteter eller hundeprat.

En fra klubben vil være til stede og kan bidra til aktiviteter og kaffekoking. Her legges det vekt på grunnleggende dressur. Eller om du har lyst til å komme for en kopp kaffe og hundeprat.

På disse treningene er det også mulig å prøve seg på noen hundesporter. Vi er en liten klubb der aktivitetene vil variere. Men vi har utstyr for trening av agility, lydighet, rally-lydighet og IPO. Har du interesse for noe av dette (eller andre grener) er det bare å ta kontakt, så hjelper vi så godt vi kan.

ANDRE AKTIVITETER

Klubben arrangerer valpekurs og grunnkurs, vanligvis avholdes det hver vår og høst. Innimellom arrangeres det også apellmerkekurs, dette er avhengi av interessen for at det skal bli nok deltakere. Om du er interessert i apellmerkekurs, gi oss beskjed så det heller kan bli før enn senere. Vi har som mål å arrangere kurs i ulike grener som eks. LP-kurs og sporkurs. Vi prøver å få til ett til to slike i året.

Følg med på vår facebookside Oppdal hundeklubb for annonsering og påmelding på kurs. 

I vinterhalvåret er det greit å være inne og da avholdes det medlemsmøter i Klubbhuset i Prestmoen. Innholdet på disse møtene vil variere, men en ting er sikkert, det handler om HUND. Har du ønske til tema, lever skriftlig forslag til styret så får vi både ideer og en pekepinn på hva medlemmer ønsker.

En kveld i året har vi "hundefri". Da har vi nyttårsfest, der praten blir hund allikevel.

En dag i året har hunden sin dag der den markeres. NKK står i bresjen for "Hundens dag" der alle samarbeidende klubber blir bedt om å markere med et lite arrangement. Denne dagen er sist på mai og vi er med på markeringen.

Som en avsluttning på sessongen arrangeres det klubbmesterskap. Der blir det kåret klubbmestre i eksteriør, lydighet og hurtighet i form av ca 40 m sprint (tiden taes kun på hund, ingen tidtaking på fører :)

På september arrangerer vi lydighetsstevne. Det er en offesiell konkurranse i lydighet. Dette avholdes i Prestmoen.

Så har vi årets store "happening", hundeutstillingen. Den arrangeres på Septemer og avholdes enten på sentralskoleanlegget eller skytterbanen. Dette er et stort arrangement der det kommer besøkende fra nær og fjærn.

Enkelte vintre har vi vært heldige og fått leie lokaler for innendørs trening. Vi prøver å finne lokaler hver vinter, men det er ikke lett. Vi blir veldig glade om du vet av lokale som egner seg. Vinteren er lang på Oppdal.